Nyheter

Tillbaka på Trygg-Hansa!

Cilla Lindqvist, 7 mars 2016, 19:02 Skriv en kommentar

Från och med idag är jag tillbaka på Trygg-Hansa som projektledare för kundkommunikation. Känns extra kul när man får sådant här välkomnande av de nygamla kollegorna. 20160307_143414_resized

Konsultuppdrag för Tele2

Cilla Lindqvist, 21 oktober 2015, 12:47 Skriv en kommentar

Från och med nu och fram till nyår sitter jag ute hos Tele2 på deras CRM-avdelning. Jag ska vara Customer Communication Manager och arbeta med kommunikationen till befintliga kunder via e-post, sms, fakturor m m.

Har du något på gång i höst?

Cilla Lindqvist, 7 juli 2015, 20:55 Skriv en kommentar

Om du behöver hjälp med projektledning och innehåll för marknadskommunikation till hösten, hör gärna av dig.  Mitt konsultuppdrag på Trygg-Hansa, som varade  mer än två och ett halvt år, har avslutats och jag är på jakt efter nya uppdrag, på frilansbasis eller som anställd. Jag vill gärna bidra med mina erfarenheter av relevant kommunikation, under både kundresor och vid nyrekrytering, oavsett kanal. Som sagt, hör gärna av dig till mig om du har något på gång!

Besök Frilansfabrikens webb

Cilla Lindqvist, 18 januari 2015, 21:53 Skriv en kommentar

Kolla in nätverket Frilansfabrikens nya webb, www.frilansfabriken.se. Vi är några frilansande projektledare, ADs och copywriters som söker nya uppdrag, och som sätter ihop rätt projektgrupp efter vad uppdragsgivaren vill uppnå. Kontakta gärna mig för mer information.

 

Nu är min teaterblogg uppdaterad!

Cilla Lindqvist, 17 januari 2015, 23:26 Skriv en kommentar

Nu har jag uppdaterat http://teaterbiotv.blogspot.se/ med det senaste jag har sett på teatern. Kommentera gärna om du har sett samma uppsättningar som jag.

Tack för i år

Cilla Lindqvist, 20 december 2014, 11:09 Skriv en kommentar

Stort tack för året som gått. God jul och gott nytt år! I år går mitt företags julklappspengar till Unicef för att hjälpa barn på flykt att överleva vintern.

Unicefs gåvoshopUnicef

Fortsatt uppdrag på Trygg-Hansa i vår

Cilla Lindqvist, 20 december 2014, 10:54 Skriv en kommentar

Under våren fortsätter jag mitt uppdrag för försäkringsbolaget Trygg-Hansa. Bolaget har lanserat en ny varumärkesplattform och mitt uppdrag är bearbeta och förbättra kommunikationen till befintliga och potentiella kunder inom två specifika områden. Eftersom jag alltid gillat förändringsarbete, så känns det extra roligt att få fortsätta med detta i en organisation som påbörjat en spännande resa.

I höst är jag projektledare på Trygg-Hansa

Cilla Lindqvist, 18 augusti 2014, 14:27 Skriv en kommentar

Nu i höst fortsätter jag som projektledare på försäkringsbolaget Trygg-Hansa med två specifika projekt för förbättrad kundkommunikation. Bolaget har under året lanserat en ny varumärkesprofil, med fokus på att finnas där för bolagets kunder ”i vått och torrt”.

Uppdrag textgranskning – ny bok

Cilla Lindqvist, 16 augusti 2014, 13:53 Skriv en kommentar

Nu är det snart dags för den bok som jag tidigare skrivit om. Sara Rösare hos Språkkonsulterna kommer under hösten att skriva en handledning för den som granskar andras texter, ”Uppdrag textgranskning – att förbättra andras texter”. Jag kommer vara en av flera skribenter/textgranskare som bidrar med sina egna tips, jag som copywriter. Boken ges ut av Prodicta förlag. Läs mer om boken här

Sist jag var med i en bok var när min tidigare arbetsgivare nxt gav ut DM-handboken hos Ekerlids förlag, se pressmeddelande. Då var mitt bidrag ett avsnitt om DM-copy.

Tack för i år!

Cilla Lindqvist, 22 december 2013, 22:28 Skriv en kommentar

Stort tack för året som har gått alla kollegor, kunder och branschvänner! I år skänker jag en slant till Unicef och till deras arbete för att barn i hela världen ska överleva och bli vuxna.

God jul och gott nytt år!

« Tidigare inlägg |